Căutare:
Tel-verde : 0 800 8 700 700

Întrebări frecvente - Întrebări Reintegrare

1. Din cauza consumului am abandonat şcoala în clasa a X a. Acum, la 20 de ani, aş vrea să-mi reiau cursurile. Cum mă puteţi ajuta să recuperez anii pierduţi ?
Asistentul social din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din judeţul dvs. vă poate îndruma şi sprijini în toate demersurile necesare finalizării studiilor.

2. Îmi puteţi găsi un loc de muncă?
Noi nu vă putem oferi un loc de muncă, dar asistentul social din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din judeţul dvs. vă poate îndruma şi sprijini în toate demersurile necesare identificării unui loc de muncă şi angajării.

3. Sunt minor, dar părinţii m-au dat afară din casă datorită consumului. Ce pot să fac?
Vă rugăm să vă adresaţi Direcţiei Protecţia Copilului din sectorul/ judeţul în care locuiţi. Ei sunt cei mai în măsură să vă sprijine având în vedere că sunteţi minor. Pentru problemele legate strict de consumul de substanţe vă aşteptăm la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din sectorul în care aveţi domiciliul pentru a putea beneficia de consiliere medicală, psihologică şi socială.

Inapoi la pagina principală

Ştiri

„DROGURILE ÎȚI SCHIMBĂ DESTINAȚIA”, UN PROIECT AL AGENŢIEI NAŢIONALE ANTIDROG, IMPLEMENTAT ÎN COLABORARE CU BRIGADA AUTOSTRĂZI

Proiectul urmăreşte creşterea nivelului de sensibilizare şi responsabilizare a conducătorilor auto, în vederea diminuării riscului de accidente cauzate de consumul de droguri la volan.

24 iunie 2019

continuare


REPREZENTANŢII AGENŢIEI NAŢIONALE ANTIDROG, PREZENŢI LA CONFERINȚA INTERNAŢIONALĂ "PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN ROMÂNIA, NORVEGIA, MALTA, UZBEKISTAN ȘI ITALIA"

Specialiști din cadrul celor 3 Centre Regionale de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din municipiul București au participat vineri, 12 aprilie a.c., la  Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Palatul Naţional al Copiilor de către Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă.

18 aprilie 2019

continuare


Campanii de prevenire

#potaltfel”, o campanie naţională de prevenire a consumului de canabis