Căutare:
Tel-verde : 0 800 8 700 700

Întrebări frecvente - Întrebări Reintegrare

1. Din cauza consumului am abandonat şcoala în clasa a X a. Acum, la 20 de ani, aş vrea să-mi reiau cursurile. Cum mă puteţi ajuta să recuperez anii pierduţi ?
Asistentul social din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din judeţul dvs. vă poate îndruma şi sprijini în toate demersurile necesare finalizării studiilor.

2. Îmi puteţi găsi un loc de muncă?
Noi nu vă putem oferi un loc de muncă, dar asistentul social din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din judeţul dvs. vă poate îndruma şi sprijini în toate demersurile necesare identificării unui loc de muncă şi angajării.

3. Sunt minor, dar părinţii m-au dat afară din casă datorită consumului. Ce pot să fac?
Vă rugăm să vă adresaţi Direcţiei Protecţia Copilului din sectorul/ judeţul în care locuiţi. Ei sunt cei mai în măsură să vă sprijine având în vedere că sunteţi minor. Pentru problemele legate strict de consumul de substanţe vă aşteptăm la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din sectorul în care aveţi domiciliul pentru a putea beneficia de consiliere medicală, psihologică şi socială.

Inapoi la pagina principală

Ştiri

UN NOU STAGIU DE PRACTICĂ S-A ÎNCHEIAT LA AGENŢIA NAŢIONALĂ ANTIDROG

La sfârşitul lunii ianuarie a.c., în cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog s-a încheiat stagiul de practică pentru studenţii şi masteranzii Universităţii Bucureşti - Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

6 februarie 2017

continuare


FUNCȚIONARII PUBLICI, ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI ȘI AI POLIȚIEI LOCALE SECTOR 5, ȘI CADRELE DIDACTICE DIN GRĂDINIȚELE, ȘCOLILE ȘI LICEELE SECTORULUI 5 DIN BUCUREȘTI, FORMAŢI ÎN DOMENIUL DROGURILOR

În vederea extinderii ofertei de formare în rândul comunității locale, Agenţia Naţională Antidrog (ANA) derulează sesiunile „Formare de bază în domeniul drogurilor”,în perioada ianuarie - iulie a.c.

3 februarie 2017

continuare


Campanii de prevenire

Când drogurile apar, PRIETENII DISPAR, campanie naţională de prevenire a consumului de droguri