Continuă activităţile din cadrul proiectului de înfrăţire româno-turcă

Săptămâna acesta, o delegaţie a Agenţiei Naţionale Antidrog, condusă de directorul ANA, comisar şef de poliţie Constantin Negoiţă, coordonator de proiect, a participat în Turcia, la cea de-a treia şedinţă a Comitetului de coordonare a Proiectului de Înfrăţire Instituţională “Consolidarea capacităţii de colectare a datelor la nivelul Centrului Naţional de Monitorizare a Drogurilor din Turcia (TUBIM)”.

La reuniune, alături de cei doi lideri de proiect, domnul Constantin Negoiță și domnul Ibrahim Hakki SEYDIOGULLARI, au participat reprezentanți ai Agenției Naţionale Antidrog, TUBIM, CFCU (Contracting and Financing of EU Funded Programmes) Ankara și Delegației UE din Ankara.

Proiectul a fost demarat încă din anul 2018, între Agenţia Naţională Antidrog şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe de o parte, şi Departamentul de Combatere a Drogurilor din Turcia, pe de altă parte.

Obiectivul îl reprezintă oferirea de asistență tehnică partenerilor turci în vederea consolidării unui sistem de colectare a datelor care să reprezinte o bază validată științific pentru mecanismul național de coordonare în domeniul drogurilor din Turcia.

COMPARTIMENTUL RELATII PUBLICE

ro Romanian
X